Te koop: Sky-Watcher 150P Go-To Newtonian

Sky-Watcher 150P 150MM (6 ") F / 5 GEAUTOMATISEERDE GO-TO spiegeltelescoop.

Helemaal nieuw en ongebruikt! (April 2015) Nieuwprijs 545 euro!
Gaat weg ivm gezondheidsomstandigheden

Productomschrijving:
Met een grote 150mm licht verzamelen diafragma gecombineerd met uitstekende parabolische optiek, is de Star Discovery 150P geautomatiseerde Go-To telescoop een zeer geschikte allround telescoop met uitstekende prestaties voor de observatie van de maan, planeten, nevels, melkwegstelsels en sterrenhopen.

Met de geautomatiseerde SynScan AZ handbediening kunt u uw telescoop automatisch richten op een specifiek object, of zelfs een rondleiding laten uitvoeren langs de nachtelijke sterrenhemel. Het gebruiksvriendelijke menu systeem zoekt automatisch meer dan 42.900 nachtelijke hemel objecten. Zelfs een onervaren astronoom kan de verscheidenheid aan functies onder de knie krijgen in een paar observatie sessies.

De spannende nieuwe Sky-Watcher Star Discovery mount is een verbeterde versie van de AZ Go-to mount met FreedomFind dual-encoder technologie. Hierdoor kan de telescoop eenmaal uitgelijnd, handmatig of elektronisch worden verplaatst zonder dat het zijn uitlijning of positionele informatie verliest. Dit geeft de gebruiker een enorme vrijheid, gemak en flexibiliteit tijdens observationele sessies.

Foto's

  • Foto 1
  • Foto 2